Vissza

Köznevelési megyei és fővárosi tanévnyitókAz Oktatási Hivatal 2017. augusztus 24. és szeptember 6. között összesen 20 megyében és a Budapesten tart szakmai megyei és fővárosi tanévnyitókat.

 

Az Oktatási Hivatal 2017. augusztus 24. és szeptember 6. között összesen 20 megyében és a Budapesten tart szakmai megyei és fővárosi tanévnyitókat.

A tanévnyitók elsősorban a köznevelési rendszer fejlesztési irányairól és az új tanév feladatairól, a pedagógusbér-emelés szeptemberben életbe lépő újabb üteméről, az iskolafejlesztésekről, az ingyenes gyermekétkeztetésről és tankönyvellátásról, az államilag támogatott nyelvvizsgáról, valamint más, az oktatást, a gyermekek, szülők és pedagógusok életét érintő előrelépésekről fognak szólni.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Klebelsberg Központ közreműködésével magvalósuló, konferenciaként is funkcionáló tanévnyitókon részt vesz dr. Palkovics László oktatásért felelős államtitkár, dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős helyettes államtitkár, illetve Sipos Imre miniszteri biztos is.

 Kép forrása: mti.hu

2017-08-25 | Dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>