Vissza

A középfokú iskolákba jelentkezettek névsorának kiegészítéseAz OH április 17-ig egészíti ki a középiskolákba jelentkezők listáját.

Az Oktatási Hivatal a középfokú felvételi eljárás keretében az érintett intézmények esetében a módosító tanulói adatlapok feldolgozását követően 2024. április 17-ig egészíti ki a jelentkezők listáját. A kiegészített listára az intézmény igazgatójának kell majd beírni minden jelentkező neve mellé a felvétellel kapcsolatos döntését, majd az ideiglenes felvételi rangsort – az Oktatási Hivatal által meghatározott módon – megküldeni a Hivatalnak.

A tanulóknak és szüleiknek április 10-ig volt lehetőségük a módosításra az eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatás céljából. A Hivatal április 12-ig bocsátja a középfokú iskolák rendelkezésére elektronikus formában a KIFIR rendszerben a beérkezett tanulói adatlapok alapján iskolánként elkészített jelentkezői listákat, amely tanulmányi területenként tartalmazza ABC sorrendben a jelentkezők névsorát. A Hivatal április 26. alakítja majd ki a végeredményt az igazgatói döntések és tanulói adatlapok egyeztetése alapján, és elküldi azt a középfokú iskoláknak.

2024-04-12 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>