Vissza

Április 24-éig lehet az Erzsébet-táborokba jelentkezniÁprilis 24-én várják a jelentkezéseket a nyári balatoni Erzsébet-táborokba.

Az Erzsébet-táborok honlapján (https://erzsebettaborok.hu/) megjelent hír szerint 2024. április 24-én 14:00 óráig várják a jelentkezéseket a nyári balatoni Erzsébet-táborokba, Zánkára és Fonyódligetre. Az iskolák a vakációs turnusokba 1-7. évfolyamos tanulókkal pályázhatnak az etaborplusz.hu weboldalon. Az Erzsébet Alapítvány teljes ellátást, szórakoztató és készségfejlesztő programokat, valamint gondtalan időtöltést kínál biztonságos környezetben a gyermekek számára. Mindkét táborhelyen hatnapos, ötéjszakás turnusokban nyaralhatnak a gyermekek június 23-tól.

A táborokba idén is ingyenesen utazhatnak vonattal a gyermekek. Az alapítvány a táborhelyeken naponta többféle programot szervez a gyermekeknek (koncertek, sportprogramok, zenei, tánc- és közösségépítő foglalkozások, előadások, lelki programok, kalandpark, sárkányhajózás stb.). A táborokban kiválóan felszerelt tábori egészségházakban 24 órás gyermekorvosi ügyelet gondoskodik a gyerekek testi és lelki egészségéről (esetkocsi, vízimentők). A tavaszi – május 22. és június 14. közötti – Zánkai Erzsébet-táborokra március 28-ig lehetett jelentkezni.

2024-04-12 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>