Vissza

Április 30. a tankönyvrendelés határidejeÁprilis 30. a tankönyvrendelés határideje, a módosításé június 30-a, a pótrendelésé pedig szeptember 15-e.

Ebben a tanévben április 30. a tankönyvrendelés határideje. Az iskolai tankönyveket az iskola a fenntartó egyetértésének beszerzését követően rendeli meg azzal, hogy a tanévenkénti tankönyvrendelés határideje április utolsó munkanapja, a tankönyvrendelés módosításának határideje június 30., a pótrendelés határideje pedig szeptember 15.

A tankönyvrendelést a tankönyvrendelés időpontjában rendelkezésre álló információk alapján kell teljesíteni, legalább a kiválasztott tankönyvek címének, darabszámának, az érintett tanulóknak és a tanulókat esetlegesen megillető támogatásoknak a feltüntetésével. A tankönyvrendelés módosítása az iskola által rendelt tankönyvek számát tekintve tankönyvenként legfeljebb tizenöt százalékban térhet el a tankönyvrendeléstől. A tankönyvrendeléseket a könyvtárellátó 2024. május 10-ig összesíti és az adott tanévi tankönyvellátásban érintett kiadónak továbbítja.

2024-04-17 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>