Vissza

Lezajlott a XVII. Szakma Sztár FesztiválPénteken az iparos és agrár szakmákban is átadták a XVII. SzakmaSztár Fesztiválon az 1-3. helyezettnek járó díjakat, közel 80 szakmában.

Véget ért a budapesti Hungexpon 2024. április 24. és 26. között lezajlott XVII. Szakma Sztár Fesztivál. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével megrendezett eseményen közel tizenhétezer általános iskolás és más érdeklődő, kiállító, szponzor, és természetesen közel 200 versenyző, versenyfelügyelő, szakértő, szülő és szervező vett részt. A fesztivál látványos megnyitó ünnepséggel kezdődött és a díjátadóval egybekötött záróünnepséggel végződött. A záróünnepség idén rendhagyó módon a RaM-ArT Színházban került megrendezésre több mint 700 érdeklődővel, köztük a díjazottakkal és hozzátartozóikkal.

A verseny hivatalos honlapján (https://szakmasztar.hu/) szereplő információk szerint a fesztivál keretében 65 szakma 18 szakmacsoportjában versengtek a dobogós helyezésekért a fiatal szakemberek. A versenyen elért eredmények mind az „MKIK-s”, mind az agrárszakmák esetén a honlapon található linkről letölthető excel táblában kerültek felsorolásra.

2024-05-01 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>