Vissza

Május 6-án kezdődnek a tavaszi szakmai vizsgákA 2023/2024-es tanévben május 6-án, hétfőn kezdődnek a tavaszi szakmai vizsgaidőszak vizsgái a szakképzésben.

A 2023/2024-es tanévben május 6-án, hétfőn kezdődnek a tavaszi szakmai vizsgaidőszak vizsgái a szakképzésben a 2023/2024. tanév szakképzésben alkalmazandó rendjéről szóló 7/2023. (VIII. 24.) KIM-rendelet értelmében. A szakképzésben szakmai vizsgát február-március, május-június és október-november hónapban lehet tartani. A részszakma megszerzésére irányuló szakmai vizsgát az akkreditált vizsgaközpont által meghatározott időpontban lehet tenni.

Az interaktív vizsgatevékenység országos központi vizsganapjait a szakképzésért felelős miniszter a szakképzési tájékoztatási és információs központ keretében működtetett honlapon (https://ikk.hu/) közzétett közleményében – a Kormány adott ágazatért felelős tagjának egyetértésével – határozza meg a szakmai vizsga tanévét megelőző tanév májusának utolsó munkanapjáig. A projektfeladat vizsgaidőpontját az akkreditált vizsgaközpont határozza meg.

2024-05-01 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>