Vissza

Jó-gyakorlatok a szakképzésben - IKK webinárium május 8-ánAz IKK "Jó gyakorlatok a szakképzésben címmel" május 8-án tartja következő webináriumát.

Az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK) 2023 októberében webinárium-sorozatot indított, amely online fórumot teremt a szakképzésben oktatók számára a tudásmegosztásra, tapasztalatcserére, a pedagógiai mindennapokat érintő szakmai információk átadására. A webináriumok kiemelt témái az oktatók szakmai továbbképzési lehetőségeinek, a digitális tananyagegységek használatának bemutatása, a szakmai vizsgákra való felkészülés, az érettségi vizsga változásai, a szakmatanulás népszerűsítése, illetve a pályaorientáció támogatása, ezen kívül jó gyakorlatok megosztása többek között olyan témákat illetően, mint a mesterséges intelligencia alapú alkalmazások használata a szakmai oktatásban.

Következő, 2024. május 8-án 17 órakor tartandó webináriumunk keretében meghívott előadók a szakképzéshez kapcsolható jó gyakorlatokat mutatnak be (Erasmus+ lehetőségek a szakképzésben, valamin Ifjúság, innováció, szakképzés, illetőleg Digitális témahét a Petrikben - digitalizáció és érzékenyítés témákban.) A korábbi webináriumok felvételei megtekinthetők a https://ikk.hu/p/webinariumok linkre kattintva.

2024-05-06 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>