Vissza

Agrár „Szakmakóstoló” nyári pályaorientációs programhétAz agrárgazdasági „Szakmakóstoló” címen nyári pályaorientációs programot szervez.


2024. június 24. és 28. között kerül megrendezésre az agrár „Szakmakóstoló” nyári pályaorientációs programhét az agrárium (mezőgazdaság, erdészet, kertészet, környezetvédelem, élelmiszeripar stb.) iránt érdeklődő, elsősorban jelenleg 6. és 7. évfolyamos általános iskolai tanulók számára – derült ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapjáról (https://www.nak.hu/).

A pályaorientációs hét – amelyen színes szakmai programokkal és érdekes bemutatókkal várják az érdeklődő fiatalokat – helyszíne a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (1106 Budapest, Maglódi út 4/b.) lesz. A program fő témája a Hentes és húskészítmény-készítő szakma bemutatása szakképzett tanárok irányításával, amelynek keretében többek között kreatív foglalkozás, érzékszervi bírálat, kísérletek és kreatív kézművesség várja a fiatalokat. A szervezők napi háromszori étkezést biztosítanak, a program pedig a résztvevők számára ingyenes.

2024-06-04 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>