Vissza

Kutatók éjszakája középiskolai kémiaverseny 2024 felhívásJúnius 21-ig lehet jelentkezni a „Kutatók éjszakája középiskolai kémiaverseny 2024 felhívására.

2024. június 21-én éjfélig lehet jelentkezni a középiskolásoknak szóló „Kutatók éjszakája középiskolai kémiaverseny 2024 felhívására. A korábbi évek hagyományait követve a versenyre a szervezők háromfős, 9-12. évfolyamos diákokból álló csapatokat várnak, a csapattagoknak egy iskolába, de nem feltétlenül egy osztályba vagy egy évfolyamba kell járniuk. Egy iskolából több csapat is indulhat. A kétfordulós verseny első fordulója online zajlik, a második forduló, azaz a döntő pedig 2024. szeptember 28-án délután, rendhagyó módon az Óbudai Egyetemen kerül megrendezésre.

A verseny nyertesei értékes nyereményben részesülnek, a versenyen és a Kutatók Éjszakája összes eseményén való részvétel pedig ingyenes. A versennyel kapcsolatos információk és részletek a https://www.kutatokejszakaja.hu/kutatok-ejszakaja-kozepiskolai-kemiaverseny-2024-felhivas/ linkre kattintva olvashatók, ahol megtalálható az az űrlap is, amelyen keresztül nevezni lehet az online forduló megoldásainak feltöltésével.

2024-06-18 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>