Vissza

Pályázat táncművészeti oktatási intézményeknekPályázatot hirdettek táncművészeti oktatási intézmények vizsgaelőadásai megvalósításának támogatására.

A Táncművészet Kollégiuma összesen nyolc pályázatot hirdetett táncművészeti tevékenységek, programok megvalósítására, amelyek között az egyik (6. pályázati cél) táncművészeti oktatási intézmények vizsgaelőadásai megvalósítását támogatja – olvasható a Nemzeti Kulturális Alap honlapján (https://nka.hu/).

Pályázhatnak a magyarországi hivatásos táncművészeti oktatást végző köz- és felsőoktatási intézmények (jogi személyek, nem önálló jogi személy esetében annak fenntartója), illetve az intézmény által alapított, annak jogi személyiséggel rendelkező szervezete. Az igényelhető támogatás összege 1.000.000 forint, a megvalósítás időtartama a 2024. március 1. és a 2025. július 31. közötti időszak. Egy pályázó altémánként kizárólag 1 darab, a teljes felhívásra összesen maximum 5 darab pályázatot nyújthat be. A pályázat benyújtási határideje 2024. július 24. éjfél. A pályázattal kapcsolatos további információk, valamint a kitöltési útmutató és a pályázati felhívás teljes szövege a fenti linken található.

2024-06-28 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>