Vissza

„Tehetségközelben” pályázat komplex tehetséggondozó programok támogatásáraA KIM és a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő pályázatot hirdetett komplex tehetséggondozó programok támogatására.


A Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2023-2024. évi cselekvési programja alapján nyílt pályázatot hirdetett a „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatására

A pályázat célja olyan komplex programok megvalósítása, amelyek célja a magas színvonalú tehetséggondozó és mentori szolgáltatás, továbbá az egyenlő hozzáférés biztosítása, lehetőség szerint több intézmény tehetséges fiataljainak együttes részvételével. Pályázhatnak – többek között – köznevelési, szakképző és felsőoktatási intézmények is, szomszédos államok magyar civil szervezetei, valamint magyar tanítási nyelvű általános vagy középiskolái, illetve komplex kulturális intézményei. A kategóriában pályázónként csak egy pályázat nyújtható be. A benyújtási határidő 2024. július 31. További részletek a https://emet.gov.hu linkre kattintva olvashatók.

2024-06-28 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>