Vissza

Pályázat tanulmányi és művészeti versenyek megrendezésének támogatásáraA KIM pályázatot hirdetett tanulmányi és művészeti versenyek megrendezésének támogatására.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2023-2024. évi cselekvési programja alapján nyílt pályázatot hirdetett tanulmányi és művészeti versenyek megrendezésének támogatására.

A pályázat célja nagy hagyományú és szakmailag elismert hazai országos, vagy hazai és Kárpátmedencei meghirdetésű hagyományos és online tanulmányi és művészeti versenyek megrendezésének támogatása. Pályázhatnak – többek között – köznevelési, szakképző és felsőoktatási intézmények is (a szakképzési centrumok önállóan nem pályázhatnak), továbbá egyesületek, alapítványok, muzeális és közművelődési intézmények. Ezen pályázati kiírás keretében egy pályázó több pályázatot nyújthat be. A benyújtási határidő 2024. július 31. A támogatási időszak a pályázatban megjelölt, 2024. szeptember 1. és 2025. augusztus 31. közé eső időszak, amelynek időtartama alatt a támogatott program, illetve projekt megvalósul. További részletek a https://emet.gov.hu linkre kattintva olvashatók.

2024-07-02 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>