Vissza

Apáczai-díj a szakképzésben dolgozók részéreApáczai-díjjal adományozott a szakképzésben oktatóknak a kulturális miniszter.

Hivatalos Értesítő 2024. június 28-i számában jelent meg a kultúráért és innovációért felelős miniszter közleménye elismerések adományozásáról, amelyben bölcsődei, ipari és szakképzési területen dolgozókat is díjaztak.

Bölcsődékért díjban részesültek a bölcsődei ellátás területén kifejtett példaértékű, magas színvonalon végzett szakmai teljesítménye elismeréseként bölcsődei alkalmazottak, emellett Apáczai Csere János-díjat adományoztak a szakképzési tagozat keretében a szakképzés és felnőttképzés területén legalább öt éve végzett eredményes és példamutató tevékenysége elismeréseként szakképzési szakemberek. A miniszter ugyancsak a szakképzési tagozat keretében Oktatói Szolgálati Emlékérem elismerést adományozott a legalább 25 éven keresztül végzett, példamutató oktatási tevékenység elismeréseként, a szakképző intézmények nyugállományba vonult oktatóinak és pedagógusainak.

2024-07-06 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>