Vissza

Felkészítők a szakmai vizsgaelnökök, vizsgabizottsági tagok és vizsgajegyzők részére2017. október-december hónapjaiban a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal felkészítő programokat szervez a komplex szakmai vizsgák vizsgaelnökei, vizsgabizottsági tagjai és vizsgajegyzői részére.

 


 
2017. október-december hónapjaiban a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal felkészítő programokat szervez a komplex szakmai vizsgák vizsgaelnökei, vizsgabizottsági tagjai és vizsgajegyzői részére.
A szakmai vizsgaelnökök és vizsgabizottsági tagok felkészítőre 2017. október 26-án, november 9-én és december 7-én kerül sor, a vizsgák jegyzői felkészítőre pedig 2017.október 24-én, november 7-én és december 5-én.


A továbbképzések programja elsősorban a komplex szakmai vizsgáztatás szabályiról szóló 315/2013. (VIII. 28.) kormányrendelet ismertetéséből és alkalmazásából, valamint a legfontosabb jogszabályi változásokból fog állni.
Jelentkezni a Hivatal honlapján található online jelentkezési lap kitöltésével lehet, a program részvételi költsége a szakmai vizsgaelnökök és vizsgabizottsági tagok esetén 15.000 forint/fő, a jegyzők esetén 8.255 forint/fő.


 

2017-10-03 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>