Vissza

Európai Szakképzési Hét2017. november 20. és 24. között kerül megrendezésre az Európai Szakképzési Hét. A kezdeményezést az Európai Bizottság hirdette meg abból a célból, hogy helyi, regionális és nemzeti rendezvények révén vonzóbbá tegye a színvonalas szakismereteket biztosító és minőségi munkahelyek betöltését lehetővé tévő szakoktatást és szakképzést egész Európában.

 

2017. november 20. és 24. között kerül megrendezésre az Európai Szakképzési Hét. A kezdeményezést az Európai Bizottság hirdette meg abból a célból, hogy helyi, regionális és nemzeti rendezvények révén vonzóbbá tegye a színvonalas szakismereteket biztosító és minőségi munkahelyek betöltését lehetővé tévő szakoktatást és szakképzést egész Európában.


A résztvevők Európa számos pontján egyszerre, egy időben ismerkedhetnek meg a különböző szakmákkal és szakképzési lehetőségekkel, a szakképzés innovatív oktatási gyakorlataival, valamint a duális képzés sajátosságaival. A programok ösztönözik a gyakornoki képzést, a munkahelyi tanulást, a továbbképzést, az átképzést, valamint a vállalatok és az oktatás közötti fenntartható együttműködést is.
 
Bővebb információk itt találhatók: https://szakkepzesihet.hu.

2017-11-21 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>