Vissza

Megjelentek a szakmai versenyfelhívásokA www.szakmasztar.hu oldalon megjelentek a nemzetgazdasági miniszter, valamint a nemzeti fejlesztési miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítésekben szervezett szakmai tanulmányi versenyekre vonatkozó felhívások és versenyszabályzatok.

 

Kép forrása: www.szakmasztar.hu

A www.szakmasztar.hu oldalon megjelentek a nemzetgazdasági miniszter, valamint a nemzeti fejlesztési miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítésekben szervezett szakmai tanulmányi versenyekre vonatkozó felhívások és versenyszabályzatok.
 
A tanulmányi versenyek tekintetében a szakképesítésért felelős miniszternek az általa kiírt szakmai tanulmányi versenyre vonatkozó felhívásnak a Magyar Közlöny mellékleteként megjelenő Hivatalos Értesítőben történő megjelentetéséről 2017. november 17-ig kell gondoskodni és egyúttal intézkedni a felhívásnak a kormányzati portálon való közzétételéről. A versenyfelhívást egyidejűleg a gazdasági kamara is megjelenteti a fenti honlapján.
 
Azokat a tanulmányi versenyeket, amelyeket az oktatásért felelős miniszter hirdet meg az iskolák részére, továbbá amelyeket pályáztatás nélkül anyagilag és szakmailag támogat, a 2017/2018. tanév rendjéről szóló rendelet tartalmazza.

2017-11-23 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>