Vissza

Az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzés időpontjának, szakértőinek kijelöléseAz Oktatási Hivatal 2017. november 30-ig jelöli ki az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzési tervben szereplő ellenőrzések időpontját, az ellenőrzésben részt vevő szakértőket és a vezető szakértőt, majd az informatikai támogató rendszer útján értesíti az ellenőrzésben érintett pedagógusokat, szakértőket, valamint az érintett intézmények vezetőit.

 

Az Oktatási Hivatal 2017. november 30-ig jelöli ki az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzési tervben szereplő ellenőrzések időpontját, az ellenőrzésben részt vevő szakértőket és a vezető szakértőt, majd az informatikai támogató rendszer útján értesíti az ellenőrzésben érintett pedagógusokat, szakértőket, valamint az érintett intézmények vezetőit.

A hivatal a szakértőről készült értékelőlapok tartalmát összesítő kimutatást is 2017. november 30-ig készíti el, amelyet az informatikai támogató rendszerben elérhetővé tesz a szakértő számára.

Az Oktatási Hivatal az ellenőrzési tervet úgy állítja össze, hogy az ellenőrzés ötévente egy alkalommal minden intézmény minden pedagógusára kiterjedjen. Az ellenőrzés által érintett időt az ellenőrzött személy tekintetében munkaidőként kell figyelembe venni.

2017-11-28 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>