Vissza

„Hálózati együttműködések a felnőttkori tanulás terén” konferenciaA 2017. december 7-én kerül megrendezésre a „Hálózati együttműködések a felnőttkori tanulás terén” című konferencia a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal, a Tempus Közalapítvány és a MellearN Egyesület közös szervezésében. A rendezvény helyszíne az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kara.

 

A 2017. december 7-én kerül megrendezésre a „Hálózati együttműködések a felnőttkori tanulás terén” című konferencia a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal, a Tempus Közalapítvány és a MellearN Egyesület közös szervezésében. A rendezvény helyszíne az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kara.

A program során elhangzó előadásokban szó lesz – többek között – az oktatás és a gazdaság együttműködésének szerepéről a munkavállalói készségek fejlesztésében, a felnőttkori tanulás európai tendenciáiról, munkahelyi ösztönözéséről és pályázati lehetőségeiről, továbbá a tanulás életformává tételéről, a felnőttek alapkészség-fejlesztésének sajátosságairól, valamint az informatikus hiányról.
Az előadások mellett szekcióülésekre is sor kerül három témában (egyetem bázisú kutatások és fejlesztések a felnőttkori tanulásban, az oktatási és gazdasági együttműködés szerepe a felnőttek kompetenciafejlesztésében, illetőleg felnőttek alapkészség-fejlesztésének sajátosságai). További információk a https://epalemagyarorszag.wixsite.com/epale oldalon.

2017-12-05 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>