Vissza

E-ügyintézési lehetőség a keresztféléves felvételi jelentkezéseknél2017. december 7-től elérhetők az ügyintézési funkciók a felsőoktatási E-felvételiben a keresztféléves felvételi eljárás következő szakaszában a www.felvi.hu oldalon. Az adatok feldolgozottságának függvényében a jelentkezőknek lehetőségük nyílik adatmódosításra, a jelentkezési sorrendjük egyszeri módosítására és dokumentumpótlásra is.

 

2017. december 7-től elérhetők az ügyintézési funkciók a felsőoktatási E-felvételiben a keresztféléves felvételi eljárás következő szakaszában a www.felvi.hu oldalon. Az adatok feldolgozottságának függvényében a jelentkezőknek lehetőségük nyílik adatmódosításra, a jelentkezési sorrendjük egyszeri módosítására és dokumentumpótlásra is.


A jelentkezőknek ellenőrizniük kell a nyilvántartásban szereplő adataik helyességét, valamint a beküldött dokumentumaik feldolgozottságát is. Az E-felvételiben megnézhetik azt is, hogy valamennyi, a pontszámításhoz szükséges bizonyítványukat vagy igazolásukat feltöltötték-e.


A módosításokra, hiánypótlásra és a jelentkezés óta megszerzett újabb dokumentumok feltöltésére legkésőbb 2018. január 11-ig van lehetőség. A ponthatárokat várhatóan január 24-én hirdetik ki a www.felvi.hu oldalon."

2017-12-11 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>