Vissza

Feladatlapok igénylése a központi írásbeli felvételi vizsgákraA központi írásbeli felvételi vizsgát szervező intézmények 2017. december 13-áig jelenthetik az Oktatási Hivatalnak a hozzájuk a központi írásbeli felvételi vizsgákra jelentkezők alapján a feladatlap-igényüket.

 

A központi írásbeli felvételi vizsgát szervező intézmények 2017. december 13-áig jelenthetik az Oktatási Hivatalnak a hozzájuk a központi írásbeli felvételi vizsgákra jelentkezők alapján a feladatlap-igényüket.

Ha a középfokú iskola felvételt hirdet, a felvételi kérelmekről a tanulmányi eredmények és a központilag kiadott egységes feladatlapokkal megszervezett írásbeli vizsga eredménye alapján dönthet. A központi írásbeli vizsga az Oktatási Hivatal által megküldött feladatlapok megoldásából áll. A feladatlapokat a vizsgált kompetenciák és az iskolai évfolyamok szerint külön-külön megszervezett bizottságok készítik el.
Az írásbeli vizsgát szervező intézmény a KIFIR rendszerben rögzíti a vizsgázók jelentkezési adatait. Az Oktatási Hivatal a rögzített adatok alapján állítja össze az intézmények számára az írásbeli vizsga feladatlap-csomagjait.

2017-12-12 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>