Vissza

A minősítő vizsga és a portfólió (pályázat) védése időpontjának meghatározásaAz Oktatási Hivatal 2017. december 15-éig határozza meg a portfóliójukat, pályázatukat feltöltött pedagógusok minősítő vizsgájának, minősítő eljárás esetében a portfólió vagy pályázat védésének időpontját a pedagóguselőmeneteli-rendszerhez kapcsolódó minősítésekre vonatkozóan a minősítés évét megelőzően.

 

Az Oktatási Hivatal 2017. december 15-éig határozza meg a portfóliójukat, pályázatukat feltöltött pedagógusok minősítő vizsgájának, minősítő eljárás esetében a portfólió vagy pályázat védésének időpontját a pedagóguselőmeneteli-rendszerhez kapcsolódó minősítésekre vonatkozóan a minősítés évét megelőzően.

Ugyaneddig az időpontig jelöli ki a hivatal – az intézményvezető, valamint a fenntartó delegáltja kivételével – a pedagógus minősítő vizsgáját, minősítési eljárását lefolytató minősítő bizottság elnökét és tagjait, valamint mindezekről az informatikai rendszer útján értesíti a pedagógust, a minősítő bizottság elnökét és tagjait, valamint az őket foglalkoztató intézmény vezetőjét.

Az időpont meghatározása, a kijelölés és az értesítés a minősítési év szeptember első napját követő minősítésekre vonatozóan a minősítési év augusztus 10. napjáig történik meg az Oktatási Hivatal részéről.

2017-12-13 | Dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>