Vissza

Educatio 2018 kiállítás2018 első jelentősebb oktatási eseményeként kerül megrendezésre a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás.

 

2018 első jelentősebb oktatási eseményeként kerül megrendezésre a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. A rendezvényre 2018. január 18. és 20. között kerül sor a Hungexpo G csarnokában. A kiállításon mintegy 150 kiállító és több mint 43 000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.


Az Educatio Szakkiállítás célja összekapcsolni a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel, azaz a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. A rendezvény külföldi és egyéb nyelvtanulási lehetőségeket is kínál, valamint a továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is hasznos információkat kínál az oktatás újításairól, új módszereiről. A belépés ingyenes.

Kép forrása: www.educatiokiallitas.hu

2018-01-03 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>