Vissza

Január 20-án indul az általános felvételi eljárásA tanév rendje szerint az általános középfokú felvételi eljárás kezdete 2018. január 20. Ezen a napon (szombaton) 10:00 órától már sor kerül a központi írásbeli felvételi vizsgákra a kilencedik évfolyamra jelentkezők esetében.

 

A tanév rendje szerint az általános középfokú felvételi eljárás kezdete 2018. január 20. Ezen a napon (szombaton) 10:00 órától már sor kerül a központi írásbeli felvételi vizsgákra a kilencedik évfolyamra jelentkezők esetében. Ha a középfokú iskola felvételt hirdet, a felvételi kérelmekről a tanulmányi eredmények és a központilag kiadott egységes feladatlapokkal megszervezett írásbeli vizsga eredménye alapján dönthet. A központi írásbeli vizsga az Oktatási Hivatal által megküldött feladatlapok megoldásából áll.


Ugyancsak 2018. január 20-án felvételiznek a Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkezők az érintett intézményekben. A Programba jelentkező tanulók a programba történő beválogatás után abba az Arany János Programot indító iskolába küldték meg korábban jelentkezési lapjukat, amelyikbe a pályázat elbírálása folyamán bekerültek.

2018-01-17 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>