Vissza

Találkozó az Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkezőkkelArany János Tehetséggondozó Programba tartozó intézmények 2018. január 19-re szervezik meg a találkozást a programba jelentkezőkkel

 

Arany János Tehetséggondozó Programba tartozó intézmények 2018. január 19-re szervezik meg a találkozást a programba jelentkezőkkel. A programba jelentkező tanulók a programba történő beválogatás után a jelentkezési lapjukat elküldik abba az „Arany János” programot indító iskolába, amelyikbe a pályázat elbírálása folyamán bekerültek. A programba jelentkező tanuló az adatlapján első helyen rangsorolja ezen iskola „Arany János” tanulmányi területét. A tanulónak jogában áll más iskolát, tanulmányi területet megjelölni, valamint a programba való jelentkezésével kapcsolatos döntését módosítani.


Az Arany János Tehetséggondozó Program az egész országot lefedi. A tehetséggondozó tevékenység meghaladja a klasszikus tantárgyi kereteket, a tanulásmódszertanon kívül az önismereti, illetve a drámapedagógiai foglalkozások segítik a személyiség és a közösség fejlesztését. Országos rendezvények (gólyatábor, kulturális fesztivál, sport-találkozó, tanulmányi versenyek, tanulmányi és művészeti pályázatok, pályaorientációs tábor stb.) is segítik a tehetségek felkutatását.

2018-01-17 | Dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>