Vissza

Január 31-ig kell igényelni egyes támogatásokat a KincstártólAz iskolák fenntartóinak az átlagbéralapú támogatásra, a gyermek- és tanulóétkeztetéshez nyújtott támogatásra és a tankönyvtámogatásra vonatkozó kérelmét 2018. január 31-éig kell benyújtania a Magyar Kincstárhoz.

 

Az iskolák fenntartóinak az átlagbéralapú támogatásra, a gyermek- és tanulóétkeztetéshez nyújtott támogatásra és a tankönyvtámogatásra vonatkozó kérelmét 2018. január 31-éig kell benyújtania a Magyar Kincstárhoz.

A kérelmet kizárólag a Kincstárnak a fenntartó székhelye szerint területileg illetékes megyei igazgatóságához nyújthatja be a fenntartó.


Az átlagbér alapú támogatás az után a nevelési-oktatási intézményben vagy pedagógiai szakszolgálati intézményben, a gyermek- és tanulóétkeztetéshez nyújtott támogatás és a tankönyvtámogatás a nevelési-oktatási intézményben nevelt, oktatott olyan gyermek, tanuló után vehető igénybe, aki szerepel a felvételi és mulasztási vagy beírási naplóban, illetőleg akiről kiállították a törzslapot, kollégiumban a törzskönyvet, akinek jelenlétéről, távolmaradásáról nyilvántartást vezetnek és aki rendelkezik oktatási azonosító számmal.


A január 31-i határidő elmulasztása jogvesztő.

2018-01-30 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>