Vissza

Online tőzsdejátékot indít a tőzsde középiskolásoknakA Budapesti Értéktőzsde ebben az évben is meghirdeti a Részvényfutam nevű, négy hétig tartó játékát a középiskolások, amelyen a diákok belekóstolhatnak a tőzsdei kereskedés izgalmaiba. Regisztrálni 2018. január 29-től lehet a 9-14. évfolyamosok, 14. életévüket betöltött középiskolások és tanáraik és február 1-től játszhatnak a 2 millió forintos virtuális tőkével induló, összesen 20 kereskedési napos online tőzsdejátékra.

 

A Budapesti Értéktőzsde ebben az évben is meghirdeti a Részvényfutam nevű, négy hétig tartó játékát a középiskolások, amelyen a diákok belekóstolhatnak a tőzsdei kereskedés izgalmaiba. Regisztrálni 2018. január 29-től lehet a 9-14. évfolyamosok, 14. életévüket betöltött középiskolások és tanáraik és február 1-től játszhatnak a 2 millió forintos virtuális tőkével induló, összesen 20 kereskedési napos online tőzsdejátékra.

A Részvényfutam szorosan kapcsolódik a lakosság pénzügyi tudatosságát fejlesztő hétéves nemzeti stratégiához. A Nemzetgazdasági Minisztérium vezetésével kidolgozott stratégia megvalósítását többek között az MNB, valamint a jegybank kezdeményezésére létrejött Pénziránytű Alapítvány programjai is segítik. Ezzel szoros együttműködésében valósul meg a befektetői tudatosságot és a tőzsdei ismeretek bővítését előtérbe helyező Részvényfutam játék is.


Jelentkezés és további részletek a www.bet.hu oldalon.

2018-01-30 | Dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>