Vissza

Február 2-áig kell megkapni a tájékoztatást a félévi eredményekrőlA 2017/2018-as tanévben az első félév a tanév rendje szerint 2018. január 26-ig tartott. Az iskoláknak 2018. február 2-ig kell értesíteni a tanulókat, illetőleg kiskorú tanuló esetén a szülőket az első félévben elért tanulmányi eredményekről. Magát az értesítést ettől a naptól számított öt munkanapon belül kell megküldeni.

 

A 2017/2018-as tanévben az első félév a tanév rendje szerint 2018. január 26-ig tartott. Az iskoláknak 2018. február 2-ig kell értesíteni a tanulókat, illetőleg kiskorú tanuló esetén a szülőket az első félévben elért tanulmányi eredményekről. Magát az értesítést ettől a naptól számított öt munkanapon belül kell megküldeni.

A tanuló félévi osztályzatáról a szülőt az értesítőben (az ellenőrzőben) kiállított félévi értesítőben kell tájékoztatni. Ha a tantárgy oktatása félévkor fejeződik be, a tanuló osztályzatát az év végi bizonyítványban is fel kell tüntetni. Az értesítő (ellenőrző) a tanuló magatartásáról, szorgalmáról, évközi és félév végi tanulmányi eredményéről szóló tájékoztatásra, a hiányzások igazolására, valamint az iskola és a szülő kölcsönös tájékoztatására szolgál.

2018-02-01 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>