Vissza

Megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítéseA felvételi tájékoztató első alkalommal 2017. december 22-én lett nyilvánosságra hozva, majd 2018. január 31-én megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése is egységes szerkezetben a www.felvi.hu oldalon.

 

A felvételi tájékoztató első alkalommal 2017. december 22-én lett nyilvánosságra hozva, majd 2018. január 31-én megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése is egységes szerkezetben a www.felvi.hu oldalon.


A felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítésére azért kerül sor minden évben a felvételi eljárás rendjének megfelelően, mert a felsőoktatási intézmények a december 22-én kiadott tájékoztatóban közölt adatok egy részét módosíthatták és új képzéseket is meghirdethettek. Az új meghirdetések, és az egyéb korrekciók, törlések beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, így az már az új információkkal bővített formában olvasható a www.felvi.hu honlapon.


A közzétett, kiegészített és pontosított változatban az eddigiek mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények, illetve vannak olyan szakok is, amelyeket intézményi döntés alapján töröltek."

2018-02-01 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>