Vissza

Február 7-ig értesülnek a tanulók a központi írásbeli eredményérőlA központi írásbeli felvételi vizsgát szervező intézményeknek 2018. február 7-ig kell értesíteni az írásbeli eredményéről a tanulókat az Oktatási Hivatal által meghatározott módon.

 

A központi írásbeli felvételi vizsgát szervező intézményeknek 2018. február 7-ig kell értesíteni az írásbeli eredményéről a tanulókat az Oktatási Hivatal által meghatározott módon.


A központi írásbeli felvételi vizsgákra 2018. január 20-án került sor a 8 és a 6 évfolyamos gimnáziumokba jelentkezők, a 9. évfolyamra az általános tantervű képzésre és a Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Tehetséggondozó Programjába jelentkezők számára. A pótló írásbeli vizsgát 2018. január 25-én lehetett megírni.


A központi írásbeli vizsgán elért eredményt minden olyan gimnázium, szakgimnázium köteles elfogadni, amelyik előírta az adott központi írásbeli vizsgán való részvételt, függetlenül attól, hogy a jelentkező melyik iskolában vett részt a vizsgán. A központi írásbeli vizsga a középfokú intézmények felvételi információs rendszerén (KIFIR) keresztül került lebonyolításra.

2018-02-05 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>