Vissza

Tájékoztatás az Arany János pályázat eredményérőlAz Arany János Tehetséggondozó Programban részt vevő intézményeknek a programra benyújtott pályázatok eredményéről 2018. február 9-ig kell értesíteni az érintett törvényes képviselőket, tanulókat és általános iskolákat. A programban részt vevő intézményeknek egymást is kell egyidejűleg előzetesen értesíteni az oktatásért felelős miniszter bevonásával.

 

Az Arany János Tehetséggondozó Programban részt vevő intézményeknek a programra benyújtott pályázatok eredményéről 2018. február 9-ig kell értesíteni az érintett törvényes képviselőket, tanulókat és általános iskolákat. A programban részt vevő intézményeknek egymást is kell egyidejűleg előzetesen értesíteni az oktatásért felelős miniszter bevonásával.

A pályázat eredményéről történt értesítés után 2018. február 19-éig a felvételi eljárás keretében a programba jelentkező valamennyi tanuló Tanulói adatlapját az azon feltüntetett címre, a Jelentkezési lapo(ka)t pedig a középiskolákba kell elküldeni. Más tanuló visszalépése esetén a február 9-éig elutasító határozatot kapott tanulók is bekerülhetnek az Arany János Tehetséggondozó Programba.


A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást kaphatnak a programban részt vevő intézmények programfelelőseitől vagy az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelés-igazgatási Főosztályán.

2018-02-06 | Dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>