Vissza

Felkészítők a szakmai vizsgabizottságok tagjainakA Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal idén is szervez felkészítőket a szakmai vizsgabizottságok tagjainak 2018. február 15. és április 24. között.

 

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal idén is szervez felkészítőket a szakmai vizsgabizottságok tagjainak 2018. február 15. és április 24. között.

Idén először kerül megszervezésre a felkészítő azok részére, akik jelenleg tervezik, hogy szakmai vizsgán elnöki feladatokat ellátására pályáznának. Számukra február 26-27-én, március 7-8-án és április 4-5-én kerül sor a felkészítőkre, amely „blended” képzésként valósul meg, azaz egy távoktatásos és egy jelenléti részből áll. A felkészítésre jelentkezők a tananyag első részét elektronikusan kapják meg, amelynek elsajátítása után tesztet kell kitölteni. A felkészítés kétnapos, a részvétel beszámítható a háromévenként kötelező továbbképzésbe.
A komplex szakmai vizsgabizottságok elnökeinek szervezett – a vizsgán előfordult esettanulmányok feldolgozását is tartalmazó – felkészítőkre február 27-én, március 8-án és április 5-én kerül sor, a szakmai vizsgajegyzők felkésztőire pedig február 15-én, március 27-én és április 24-én. A program célja, hogy a leendő és jelenlegi vizsgaelnökök, vizsgajegyzők átfogó képet kapjanak a szakmai vizsgán ellátandó feladatokról.

2018-02-12 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>