Vissza

Adatszolgáltatás a köznevelés-fejlesztési terv elkészítéséhezA köznevelés-fejlesztési terv elkészítése és felülvizsgálata évének március 10. napjáig kell adatot szolgáltatniuk a központi költségvetési szerveknek, a települési és nemzetiségi önkormányzatoknak, a települési önkormányzatok társulásainak, valamint az egyházi köznevelési intézmények és a magán köznevelési intézmények fenntartóinak a köznevelés-fejlesztési terv elkészítéséhez az Oktatási Hivatal nyolc napos felhívására, a területileg illetékes megyei kormányhivatalok közreműködésével.

 

A köznevelés-fejlesztési terv elkészítése és felülvizsgálata évének március 10. napjáig kell adatot szolgáltatniuk a központi költségvetési szerveknek, a települési és nemzetiségi önkormányzatoknak, a települési önkormányzatok társulásainak, valamint az egyházi köznevelési intézmények és a magán köznevelési intézmények fenntartóinak a köznevelés-fejlesztési terv elkészítéséhez az Oktatási Hivatal nyolc napos felhívására, a területileg illetékes megyei kormányhivatalok közreműködésével.

Az oktatásért felelős miniszter a köznevelési feladatok megszervezéséhez szükséges döntései előkészítése céljából megyei szintű bontásban feladatellátási, intézményhálózat-működtetési és köznevelés-fejlesztési tervet készít, amelynek része a megyei szakképzési terv is. A miniszter a köznevelés-fejlesztési tervet legalább ötévente értékeli és szükség szerint módosítja.

2018-03-08 | Dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>