Vissza

Vállalati Képző Központok rendszerének kialakítása és működtetése2018. március 2-án megjelent a GINOP-6.1.8-17 azonosító számú a „Vállalati Képző Központok rendszerének kialakítása és működtetése” című felhívás a https://ginop617.nive.hu oldalon.

 

2018. március 2-án megjelent a GINOP-6.1.8-17 azonosító számú a „Vállalati Képző Központok rendszerének kialakítása és működtetése” című felhívás a https://ginop617.nive.hu oldalon.

A felhívás célja, hogy a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége. További cél a munkáltatók ösztönzése a foglalkoztatottjaik, beszállítóik, valamint a kapcsolt vállalkozások foglalkoztatásában álló munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére, valamint a munkaerő-tartalékot jelentő célcsoportok, tehát az álláskeresők, a közfoglalkoztatottak, az inaktív személyek képzésbe vonásával a munkaerőhiány vállalati szintű kezelésére. A felhívás lehetőséget biztosít arra, hogy a naprakész képzési kínálat bővítése érdekében Vállalati Képző Központok rendszere kerüljön kialakításra a gazdasági igényeknek megfelelően.

2018-03-12 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>