Vissza

A középiskolába jelentkezettek névsorának megküldéseAz Oktatási Hivatal (Felvételi Központ) 2018. március 28-ig küldi meg elektronikus formában a középfokú iskoláknak a hozzájuk jelentkezettek névsorát ábécésorrendbe szedve a középfokú felvételi eljárás keretében.

 

Az Oktatási Hivatal (Felvételi Központ) 2018. március 28-ig küldi meg elektronikus formában a középfokú iskoláknak a hozzájuk jelentkezettek névsorát ábécésorrendbe szedve a középfokú felvételi eljárás keretében.

A Felvételi Központ a beküldött tanulói adatlapok alapján iskolánként, azon belül tanulmányi területenként elkészíti a jelentkezők ábécésorrendbe szedett listáját, és a KIFIR rendszerben a középfokú iskola számára elérhetővé teszi. A középfokú iskola igazgatója a jelentkezők listájának felhasználásával tanulmányi területenként elkészíti az ideiglenes felvételi rangsort. A tanulói adatlapok módosításának feldolgozását követően a Felvételi Központ a KIFIR rendszerben kiegészíti a jelentkezők listáját. A jelentkezők listájának kiegészítése után a középfokú iskola igazgatója kiegészíti az ideiglenes felvételi rangsort, valamint tanulmányi területenként közli a felvehető tanulók számát.

2018-03-27 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>