Vissza

Péntekig kell megküldeni az ideiglenes felvételi rendsort2018. április 12-ig kell megküldeni a középfokú iskola igazgatójának az ideiglenes felvételi rangsort – az Oktatási Hivatal által meghatározott módon –az Oktatási Hivatalnak.

 

2018. április 12-ig kell megküldeni a középfokú iskola igazgatójának az ideiglenes felvételi rangsort – az Oktatási Hivatal által meghatározott módon –az Oktatási Hivatalnak. A középfokú iskola igazgatója a jelentkezők listájának felhasználásával készíti el a tanulmányi területenként az ideiglenes felvételi rangsort. Az ideiglenes felvételi rangsort a KIFIR rendszerben úgy kell elkészíteni, hogy a jelentkezők listájában minden jelentkező neve mellé az igazgató beírja a felvétellel kapcsolatos döntését.


Ha a jelentkező teljesítette a felvételi követelményeket, a neve mellé a felvételi jegyzékben elfoglalt helye szerinti sorszámot kell beírni. Ha a jelentkező nem teljesítette a felvételi követelményeket, a neve mellett a felvételi kérelem elutasítását az „E” betű alkalmazásával kell beírni. A középfokú iskola igazgatója az ideiglenes felvételi rangsorban – tanulmányi területenként – feltünteti a felvehető tanulók létszámát is.

2018-04-12 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>