Vissza

XI. Szakma Sztár Fesztivál2018. április 23. és 25. között kerül megrendezésre Budapesten, a Hungexpo területén kerül a XI. Szakma Sztár Fesztivál, amely a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV) is magába foglalja.

 

2018. április 23. és 25. között kerül megrendezésre Budapesten, a Hungexpo területén kerül a XI. Szakma Sztár Fesztivál, amely a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV) is magába foglalja.


A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése a szakmatanulás népszerűsítése révén.
Az SZKTV-re és az OSZTV-re 43 szakmában több mint 7000 fő jelentkezett. A verseny elődöntőit a területi gazdasági kamarák szervezték. Az érdeklődő iskolák diákjai egy napos szakmai kirándulás keretében ingyenesen vesznek majd részt a rendezvényen, akik szakmai tárlatvezetésen vehetnek részt, valamint az egyes szakmák standján a nekik szóló feladatokban saját maguk is kipróbálhatják tehetségüket.


További információ a www.szakmasztar.hu oldalon.

2018-04-19 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>