Vissza

Határidő a kötelező minősítési eljárás keretében2018. május 10. a minősítési tervbe való felvételre irányuló kérelem benyújtásának határideje a pedagógus minősítési eljárás keretében. A köznevelésről szóló törvény biztosítja a pedagógus-munkakörben foglalkoztatottak számára a pályán való előmenetel lehetőségét. A pedagógusok minősítő vizsgáját és minősítési eljárását az Oktatási Hivatal szervezi. A minősítő vizsgára és a minősítési eljárásra a pedagógus a Hivatalnál jelentkezik.

 2018. május 10. a minősítési tervbe való felvételre irányuló kérelem benyújtásának határideje a pedagógus minősítési eljárás keretében. A köznevelésről szóló törvény biztosítja a pedagógus-munkakörben foglalkoztatottak számára a pályán való előmenetel lehetőségét. A pedagógusok minősítő vizsgáját és minősítési eljárását az Oktatási Hivatal szervezi. A minősítő vizsgára és a minősítési eljárásra a pedagógus a Hivatalnál jelentkezik.

Ha az intézményvezető a minősítő vizsgát, a kötelező minősítési eljárást, vagy – a pedagógus határidőig megtett kezdeményezése ellenére – a nem kötelező minősítési eljárásra való jelentkezést nem vagy hibásan rögzítette az informatikai rendszerben, a pedagógus a minősítési évet megelőző év május 10-ig, év közben keletkező jogviszonnyal, vagy a pedagógus előmeneteli rendszer hatálya alá kerüléssel összefüggő, kötelező minősítés rögzítése esetén a rögzítés elmaradásának tudomására jutásától számított tíz napon belül kérheti a minisztertől a minősítési tervbe való felvételét.

2018-05-08 | Dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>