Vissza

Rendkívüli felvételi eljárás kiírásaA középfokú iskola igazgatója rendkívüli felvételi eljárást írhat ki a középfokú felvételi eljárás keretében 2018. május 7. és augusztus 31. között, a felvételi döntésekről szóló értesítések megtörténte után a következő tanév első napjáig. Abban az esetben, ha az általános felvételi eljárás keretében a középfokú iskolába az adott osztályba felvehető tanulói létszám kevesebb, mint kilencven százalékát sikerült betölteni, a rendkívüli felvételi eljárást ki kell írni május 7-től legkésőbb május 18-ig.

 

A középfokú iskola igazgatója rendkívüli felvételi eljárást írhat ki a középfokú felvételi eljárás keretében 2018. május 7. és augusztus 31. között, a felvételi döntésekről szóló értesítések megtörténte után a következő tanév első napjáig. Abban az esetben, ha az általános felvételi eljárás keretében a középfokú iskolába az adott osztályba felvehető tanulói létszám kevesebb, mint kilencven százalékát sikerült betölteni, a rendkívüli felvételi eljárást ki kell írni május 7-től legkésőbb május 18-ig.

A kiírást meg kell küldeni a székhely szerint illetékes járási hivatalnak, továbbá az Oktatási Hivatalnak, amely a megküldött és összesített adatokat a honlapján közzéteszi.


A rendkívüli felvételi eljárásban új jelentkezési lapot kell benyújtani a felvételt meghirdető iskola által meghatározott formában és időpontig. A rendkívüli felvételi eljárásban több jelentkezési lap is benyújtható, de egy jelentkezési lapon csak egy iskola jelölhető meg. A felvételi kérelmekről az iskola igazgatója dönt.

2018-05-10 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>