Vissza

Szaktanácsadói továbbképzéseket indít az Oktatási Hivatal2018. június 5. és június 13. között lehet jelentkezni az Oktatási Hivatal szervezett szaktanácsadói továbbképzésekre. A képzések célja a szaktanácsadói feladatok jogszerű, szakszerű, zavartalan és hosszú távú ellátásának biztosítása és a szaktanácsadói kapacitás bővítése.

 

2018. június 5. és június 13. között lehet jelentkezni az Oktatási Hivatal szervezett szaktanácsadói továbbképzésekre. A képzések célja a szaktanácsadói feladatok jogszerű, szakszerű, zavartalan és hosszú távú ellátásának biztosítása és a szaktanácsadói kapacitás bővítése.


A képzésekre azon kollégák jelentkezését várja az Oktatási Hivatal, akik a meghatározott bemeneti feltételeknek megfelelnek, és vállalják a képzési szerződésben foglaltakat. A Hivatal ugyanis meghatározta, hogy az általános bemeneti feltételeken túl mely megyékből, milyen szakterületekről és milyen speciális szempontok szerint várja a pedagógusok jelentkezését. Mivel a rendelkezésre álló létszám korlátozott, a beérkezett jelentkezések közül a bemeneti feltételek teljesülése és a szakmai és hiányterületi szempontok figyelembe vételével kerülnek kiválasztásra résztvevők.


Jelentkezni www.oktatas.hu oldalon lehet.
2018-06-11 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>