Vissza

Szakmai vizsganap a Szakképzési HídprogrambanA 2018/2019-es tanévben június 14-én kerül sor az írásbeli szakmai vizsgákra a Szakképzési Hídprogramban, valamint a szakiskolában részszakképesítést tanulók esetén.

 

A 2018/2019-es tanévben június 14-én kerül sor az írásbeli szakmai vizsgákra a Szakképzési Hídprogramban, valamint a szakiskolában részszakképesítést tanulók esetén.

Az a tanuló, aki annak a tanévnek a végéig, amelyben betölti a tizenötödik életévét, és legfeljebb hat általános iskolai évfolyamot végzett el sikeresen, további tanulmányait a Szakképzési Hídprogramban folytatja. A Szakképzési Hídprogram két évfolyamos képzési idejű és záróvizsgával, valamint részszakképesítés megszerzésére irányuló komplex szakmai vizsgával zárul.


A Szakképzési Hídprogram záróvizsgája sikeres teljesítése esetén a szervező iskola alapfokú iskolai végzettséget igazoló tanúsítványt állít ki az alapfokú iskolai végzettséggel nem rendelkező tanuló számára. 2018. június 14. a szakiskolában és a Szakképzési Hídprogram keretében megszerezhető részszakképesítések írásbeli vizsgatevékenységeinek időpontja, a további vizsgatevékenységeket 2018. június 29-ig kell megszervezni.

2018-06-12 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>