Vissza

Értesítés a Hídprogramokba felvett tanulókrólAz általános iskolák 2018. június 18-ig megküldték az értesítést azokról a tanköteles tanulóról, akiknek kezdeményezték a felvételét a Köznevelési Hídprogramba, valamint a Szakképzési Hídprogramba. A Köznevelési Hídprogram esetén az értesítés a tanuló állandó lakhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerint illetékes megyeszékhely szerinti járási hivatal, valamint a Klebelsberg Központ részére történik, a Szakképzési Hídprogram esetén pedig a járási hivatal mellett a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzé


 
Az általános iskolák 2018. június 18-ig megküldték az értesítést azokról a tanköteles tanulóról, akiknek kezdeményezték a felvételét a Köznevelési Hídprogramba, valamint a Szakképzési Hídprogramba. A Köznevelési Hídprogram esetén az értesítés a tanuló állandó lakhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerint illetékes megyeszékhely szerinti járási hivatal, valamint a Klebelsberg Központ részére történik, a Szakképzési Hídprogram esetén pedig a járási hivatal mellett a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal részére.

A Klebelsberg Központ kijelöl legalább egy, a megye területén működő Köznevelési Hídprogramban részt vevő köznevelési intézményt, amely a tanulót felveszi tankötelezettségének teljesítése érdekében. A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal pedig ugyancsak kijelöl legalább egy, a megye területén működő Szakképzési Hídprogramban részt vevő középfokú intézményt, tagintézményt, amely a tanulót felveszi tankötelezettségének teljesítése érdekében.

2018-06-18 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>