Vissza

Akkreditált pedagógus-továbbképzések tanfelügyeleti szakértők részéreAz Oktatási Hivatal 2018 júniusától „Tanfelügyeleti szakértők felkészítése a pedagógiai-szakmai ellenőrzésre” és „Szakértők felkészítése a pedagógusminősítésre” címmel 30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzéseket indít a pedagógusminősítéssel és pedagógiai-szakmai ellenőrzéssel kapcsolatos szakértői feladatok jogszerű, szakszerű, zavartalan és hosszú távú ellátásának biztosítására.

 


Az Oktatási Hivatal 2018 júniusától „Tanfelügyeleti szakértők felkészítése a pedagógiai-szakmai ellenőrzésre” és „Szakértők felkészítése a pedagógusminősítésre” címmel 30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzéseket indít a pedagógusminősítéssel és pedagógiai-szakmai ellenőrzéssel kapcsolatos szakértői feladatok jogszerű, szakszerű, zavartalan és hosszú távú ellátásának biztosítására.


A jelentkezni 2018. június 15. és június 24. között a www.oktatas.hu felületen lehet azoknak a szakembereknek, akik a meghatározott bemeneti feltételeknek megfelelnek, és vállalják a képzési szerződésben foglaltakat. A továbbképzések eredményes elvégzése után Mesterpedagógus fokozatot célzó minősítési eljárásban kell részt vennie. A Mesterpedagógus fokozat elérése és a Szakértői névjegyzékre való jelentkezés után a 2019. évtől pedagógiai-szakmai ellenőrzési és pedagógusminősítési szakértői feladatok ellátásával bízza meg az Oktatási Hivatal.

2018-06-19 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>