Vissza

Euroguidance Pályatanácsadói DíjA Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal keretén belül működő Euroguidance Magyarország Központ Euroguidance Pályatanácsadói Díjat hirdetett meg a magyarországi pályatanácsadási jó gyakorlatok összegyűjtése és népszerűsítése céljából.

 

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal keretén belül működő Euroguidance Magyarország Központ Euroguidance Pályatanácsadói Díjat hirdetett meg a magyarországi pályatanácsadási jó gyakorlatok összegyűjtése és népszerűsítése céljából.


A pályázhat minden olyan Magyarországon szolgáltatást nyújtó szervezet, intézmény vagy magánszemély, amely az oktatás vagy a foglalkoztatás területén pályaorientációs vagy pályatanácsadói tevékenységet végez, illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatást nyújt. Pályázni a pályázati űrlap kitöltésével kell elektronikusan, amelyet az eg@nive.hu e-mail címre kell megküldeni 2018. augusztus 1-jéig.


A legjobb pályázókról egy közös kiadvány készül, illetőleg a pályázatban szereplő tevékenységüket 2018 őszén a Euroguidance Központ által szervezett magyarországi szakmai konferencia keretén belül is bemutathatják. További információk a www.nive.hu oldalon érhetők el.

2018-06-26 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>