Vissza

Június 30-ához kapcsolódó köznevelési határidők2018. június 30. több feladat elvégzésének is a határideje a köznevelésben. A második félév lezárását követő tizenöt napon belül, azaz június 30-ig kell az iskoláknak nevelőtestületi értekezleten elvégezniük a pedagógiai munka elemzését, értékelését, hatékonyságának vizsgálatát.

 

2018. június 30. több feladat elvégzésének is a határideje a köznevelésben. A második félév lezárását követő tizenöt napon belül, azaz június 30-ig kell az iskoláknak nevelőtestületi értekezleten elvégezniük a pedagógiai munka elemzését, értékelését, hatékonyságának vizsgálatát.

A hit- és erkölcstan oktatásra létrehozott csoportok létszámáról az igazgatónak ugyancsak június 30-ig kell tájékoztatni a fenntartót.

Június 30-ig kell megküldeni az iskoláknak az illetékes szakértői bizottsági feladatot ellátó intézmény részére azon tanulók nevét, akiknek a felülvizsgálata a következő tanévben esedékes.

Az oktatásért felelős miniszter a pedagógus előmeneteli rendszerhez kapcsolódó minősítési terv rá vonatkozó részéről a minősítési évet megelőző év június 30-ig értesíti az informatikai rendszer útján a pedagógust és az intézményvezetőjét.

2018-06-28 | Dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>