Vissza

Tanfelügyeleti szakértők kijelöléseAz Oktatási Hivatal július 31-ig értesíti az általa működtetett informatikai támogató rendszer útján az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzési tervben szereplő pedagógusokat, intézményvezetőket és intézményeket. Ennek során értesíti a Hivatal a kiválasztásról, valamint az ellenőrzési tervben foglalt szervezési szabályokról a kiválasztott szakértőket és az őket foglalkoztató intézmények vezetőit is.

 

Az Oktatási Hivatal július 31-ig értesíti az általa működtetett informatikai támogató rendszer útján az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzési tervben szereplő pedagógusokat, intézményvezetőket és intézményeket. Ennek során értesíti a Hivatal a kiválasztásról, valamint az ellenőrzési tervben foglalt szervezési szabályokról a kiválasztott szakértőket és az őket foglalkoztató intézmények vezetőit is.

Az Oktatási Hivatal az ellenőrzési tervet úgy állítja össze, hogy az ellenőrzés ötévente egy alkalommal minden intézmény minden pedagógusára kiterjedjen. A munkáltató, az intézményvezető köteles az ellenőrzés feltételeit biztosítani. Az ellenőrzés által érintett időt az ellenőrzött személy tekintetében munkaidőként kell figyelembe venni.

Az Oktatási Hivatalnak július 20-ig kellett elkészíteni megyei bontásban a következő évre szóló országos pedagógiai-szakmai ellenőrzési tervet készít.

2018-07-24 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>