Vissza

Felkészítők a szakmai vizsgaelnökök, vizsgabizottsági tagok és vizsgajegyzők részére2018. szeptember–december hónapjaiban a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal felkészítő programokat szervez a komplex szakmai vizsgák vizsgaelnökei, vizsgabizottsági tagjai és vizsgajegyzői részére.

 

2018. szeptember–december hónapjaiban a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal felkészítő programokat szervez a komplex szakmai vizsgák vizsgaelnökei, vizsgabizottsági tagjai és vizsgajegyzői részére.

A „kezdő” szakmai vizsgaelnökök felkészítőire 2018. szeptember 25–26-án és november 20-21-én kerül sor, ahol az új elnökök átfogó képet kaphatnak a szakmai vizsgán ellátandó feladatokról. A „haladó” szakmai vizsgaelnökök és vizsgabizottsági tagok felkészítői 2018. szeptember 26-án, október 17-én és november 21-én segítséget nyújtanak a 315/2013. (VIII. 28.) kormányrendelet alkalmazásához a vizsgákon előfordult esettanulmányok feldolgozásával, míg a szakmai vizsgák jegyzőinek felkészítőire 2018. szeptember 19-án, október 9-én és november 14-én kerül sor. Utóbbi program a szakmai vizsgáztatás általános szabályain kívül kiemelten a vizsgajegyzők feladatairól ad tájékoztatást, továbbá segítséget nyújt a Törzslapnyilvántartási rendszer kitöltéséhez.

Jelentkezni a www.nive.hu honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével lehet.

2018-08-10 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>