Vissza

A tantárgyfelosztás megküldésének határideje nem szakképző iskola eseténAz iskola a pedagógiai munka tervezéséhez tantárgyfelosztást készít, amelynek keretében 2018. augusztus 15-ig kell megküldeni a tantárgyfelosztást jóváhagyás céljából a fenntartónak nem szakképző iskola esetén.

 

Az iskola a pedagógiai munka tervezéséhez tantárgyfelosztást készít, amelynek keretében 2018. augusztus 15-ig kell megküldeni a tantárgyfelosztást jóváhagyás céljából a fenntartónak nem szakképző iskola esetén.

A tantárgyfelosztásnak a következőket kell tartalmaznia: a tanév évszámát, az iskola nevét, a pedagógus tantárgyfelosztási sorszámát, nevét, végzettségét, szakképzettségét és az általa tanított tantárgyakat, egyéb foglalkozásokat, az osztályok, csoportok megjelölését és óratervi óráik számát, a pedagógus által ellátott óratervi órák és egyéb foglalkozások számát osztályonként és tantárgyanként, egyéb foglalkozásonként, az egyes pedagógusok neveléssel-oktatással lekötött óraszámát, az órakedvezményre jogosító jogcímeket, az előzőek szerinti külön-külön összesített óraszámot, valamint a fenntartó által engedélyezett pedagógus-álláshelyek számát.

A tantárgyfelosztás elkészítéséhez hatékony segítséget olvashat Közoktatási és Köznevelési Tanácsadó című folyóiratunk augusztusi számában.

2018-08-10 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>