Vissza

Szakmai tanévnyitó konferenciasorozatAz Oktatási Hivatal a pedagógiai oktatási központok (POK) bázisán összesen 20 városban szervez szakmai tanévnyitó konferenciát 2018. augusztus 22. és szeptember 6. között.

 

Az Oktatási Hivatal a pedagógiai oktatási központok (POK) bázisán összesen 20 városban szervez szakmai tanévnyitó konferenciát 2018. augusztus 22. és szeptember 6. között.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Klebelsberg Központ és az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézete közreműködésével megtartásra kerülő megyei és fővárosi rendezvényeken a minisztérium a köznevelési ágazat főbb fejlesztéseit és a 2018/2019-es tanév feladatait ismerteti.


Az Oktatási Hivatal és a Klebelsberg Központ az új tanévet érintő feladatokról tájékoztatja a résztvevőket az adott megyében és a fővárosban működő pedagógiai oktatási központok 2018/2019-es tanévre tervezett főbb szakmai programjai mellett. Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet az állami tankönyvfejlesztésekről tájékoztatja a meghívottakat.


A szakmai tanévnyitó konferenciasorozat állomásai Budapest, Pécs, Veszprém, Szolnok, Miskolc, Tatabánya, Nyíregyháza, Békéscsaba, Eger, Székesfehérvár, Szeged, Debrecen, Szekszárd, Budapest (Nemzetiségi POK), Kecskemét, Salgótarján, Kaposvár, Zalaegerszeg, Győr és Szombathely. Bővebb információ: www.oktatas.hu.

Fotó: www.oktatas.hu

2018-08-13 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>