Vissza

Tantárgyfelosztás augusztus 22-ig a szakképző iskolákbanA tantárgyfelosztást jóváhagyás céljából – nem szakképző iskolák esetén – minden év augusztus 15-ig, szakképző iskola esetében augusztus 22-ig meg kell küldeni a fenntartónak.

 

A tantárgyfelosztást jóváhagyás céljából – nem szakképző iskolák esetén – minden év augusztus 15-ig, szakképző iskola esetében augusztus 22-ig meg kell küldeni a fenntartónak.

Az iskola a pedagógiai munka tervezéséhez tantárgyfelosztást készít. A tantárgyfelosztás a tanév évszámát, az iskola nevét, a pedagógus tantárgyfelosztási sorszámát, nevét, végzettségét, szakképzettségét és az általa tanított tantárgyakat, egyéb foglalkozásokat, az osztályok, csoportok megjelölését és óratervi óráik számát, a pedagógus által ellátott óratervi órák és egyéb foglalkozások számát osztályonként és tantárgyanként, egyéb foglalkozásonként, az egyes pedagógusok neveléssel-oktatással lekötött óraszámát, az órakedvezményre jogosító jogcímeket, az előzőek szerinti külön-külön összesített óraszámot, valamint a fenntartó által engedélyezett pedagógus-álláshelyek számát kell hogy tartalmazza.

2018-08-17 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>