Vissza

Elérhető a 2018/19. tanév őszi vizsgaidőszak érettségi vizsgáinak jelentkezési lapjaMár elérhető az Oktatási Hivatal honlapján a 2018/2019. tanév október-novemberi vizsgaidőszak érettségi vizsgáinak jelentkezési lapja. FONTOS azonban, hogy az Oktatási Hivatal honlapján (www.oktatas.hu) felületen előállított jelentkezési lapot kizárólag valamely kormányhivatalhoz lehet benyújtani, ugyanis az Oktatási Hivatal nem fogad érettségi jelentkezéseket.

 

Már elérhető az Oktatási Hivatal honlapján a 2018/2019. tanév október-novemberi vizsgaidőszak érettségi vizsgáinak jelentkezési lapja. FONTOS azonban, hogy az Oktatási Hivatal honlapján (www.oktatas.hu) felületen előállított jelentkezési lapot kizárólag valamely kormányhivatalhoz lehet benyújtani, ugyanis az Oktatási Hivatal nem fogad érettségi jelentkezéseket.

A felületet kizárólag azok használhatják, akik már vagy rendelkeznek érettségi bizonyítvánnyal, és tanulói jogviszonyban már nem állnak középfokú intézménnyel, vagy olyan középiskolával állnak szakképző évfolyamon tanulói jogviszonyban, amely nem szervez érettségi vizsgát, vagy akik külföldön szerezték meg érettségi bizonyítványukat (és Magyarországon nem állnak középfokú intézménnyel tanulói jogviszonyban).

A felületet kizárólag azok használhatják még, akik még nem rendelkeznek érettségi bizonyítvánnyal, és tanulói jogviszonyban már nem állnak középfokú intézménnyel.

(Azok a jelentkezők, akik nem rendelkeznek érettségi bizonyítvánnyal és középiskolával vagy szakképzési centrummal tanulói jogviszonyban állnak, kizárólag abban a középiskolában, szakképzési centrumban jelentkezhetnek érettségi vizsgára, amellyel a tanulói jogviszonyuk fennáll, vagy, ha az nem szervez érettségi vizsgát, a kijelölt középiskolában, szakképzési centrumban.)

2018-08-24 | Dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>